Shortlease: naar buitenplaatsen met de auto

Ik hou van historische landgoederen. Van die landgoederen waar de rijken gebruik van maakten om hun zomers te investeren. We hebben er tal van verspreid door heel Nederland en ik vind het leuk om in de geschiedenis te kijken. Sommige landgoederen zijn door de stad opgeslokt en zelfs ontwikkeld tot stadsparken, zoals je kunt zien rond steden als Den Haag en ook Amsterdam. Anderen zijn net zo verbluffend als toen dames in lange jurken en mannen in jachtpakken naar de landgoederen gingen. Voor sommige bouwwerken is landgoederen eigenlijk een denigrerende naam omdat sommige landgoederen vrijwel kastelen zijn. Wat ze vaak gemeen hebben, zijn mooi aangelegde tuinen waar je uren kunt wandelen. Het is een uitstekende vakantie voor mij. Dat doe ik het liefst met de auto's en vrachtwagen, maar ik heb hem niet meer en ben ook nog niet toe aan een nieuwe. Maar ik ben ook niet van plan om meerdere jaren met een leaseauto en vrachtwagen vast te zitten. De oplossing werd shortlease.

Korte lease: leasen en leasen

Korte lease is een manier van huren die het midden houdt tussen het huren van een voertuig en het daadwerkelijk huren van een voertuig. U kunt de auto huren volgens de prijzen van een leaseovereenkomst, maar u heeft de vrijheid om de overeenkomst op te zeggen, vergelijkbaar met het verhuren van een auto. Ideaal als u niet lang aan de leaseauto wilt vastzitten, omdat u nog niet precies weet hoe u verder wilt. Voor mij paste het perfect. En het leuke was dat ik bovendien een ideale auto kon krijgen. Zo eentje waarmee ik door heel Nederland kan toeren om mijn geliefde buitenplaatsen te bezoeken. Shortlease lijkt me echt een ideale optie. Ik heb mijn auto nu eigenlijk een paar maanden en ben zeer tevreden met de oplossing die daarbij hoort. En wat betreft de auto.

De paden op, recht de lanen in

Dus ik kom weer door heel Nederland. Onlangs was ik in de buurt van Hilversum waar een aantal bijzondere landgoederen bij elkaar staan. Momenteel in het verlies zijn de tinten van de werven echt aantrekkelijk. De bomen staan ​​in brand, zeg maar. Ik kan er net zo goed uren van genieten als ik. En dan stap ik zorgeloos in mijn voertuig en rijd ook nog eens terug naar huis. Ondertussen ben ik aan het nadenken wat ik in de toekomst ga doen op het gebied van vervoer. Een nieuwe auto? Nog iets? Shortlease geeft me wat tijd zonder mijn vrijetijdsbesteding te hoeven staken. Dus optimaal.