Vergeet-mij-nietje: wat kun je doen om meer geld te verdienen?

Je kunt

zet zelf een geldinzamelingscampagne op om een ​​goede reden. Als je daadwerkelijk een goed doel hebt uitgekozen, kun je allerlei ideeën opdoen op de website van dat goede doel, bijvoorbeeld Alzheimer Nederland. Het is goed om na te denken over wat je wilt gaan doen en ook hoeveel tijd je erin wilt investeren. Want hoe belangrijk het ook is om geld op te halen voor een goed doel, het moet leuk blijven. Als je er al je tijd in stopt, kan het je ook belemmeren. Dus begin klein en ontwikkel als je van plan bent meer te doen. Neem het niet meteen zo groot.

Wil je je eigen pleitbezorger voor fondsenwerving beginnen, een uitstekende reden?

Dat is een goed idee! Je kunt heel veel bereiken, vooral samen met je kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van mooie armbanden of vitale ringen? Als u zich voorbereidt om geld in te zamelen voor de ziekte van Alzheimer, kunt u ervoor kiezen om hun bord, het vergeet-mij-nietje, bijvoorbeeld rechtstreeks in de armbanden te integreren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op Koningsdag of een andere feestdag liedjes te maken en daarna een bordje bij de ideeënbus te zetten met het doel voor het geld.

Is koken of bakken uw vrijetijdsbesteding?

Daarna kunt u reclame maken voor uw voedselbereiding en bakvaardigheden via de talrijke sociale netwerken. Mensen zijn meestal blij om nog meer te betalen als u suggereert dat de winst van uw koken of bakken zeker naar een goed doel zal gaan. Wat aanvullende extra informatie bij uw online advertentie kan daarbij helpen. Wist u dat maar liefst 1 op de 5 personen in Nederland kampen met een vorm van dementie? En dat de verhouding voor vrouwen maar liefst 1 op 3 is?

Heeft u een evenement?

In plaats van cadeaus aan te vragen, kun je ook een cadeauverpakking samenstellen. In deze box kunnen mensen een donatie doen. Het is een goed idee om dat al op de uitnodigingen te plaatsen. Bovendien hebben particulieren tegenwoordig extreem weinig contant geld bij zich.

Je ziet deze geschenkdoos vaak op begrafenissen. Daarna vraagt ​​het naaste familielid van de overledene om geld in een pakket te doen in plaats van bloesems.

U kunt ook doneren aan de structuur van Alzheimer Nederland. Dit kunt u doen door een eenmalige gift, een maandelijkse bijdrage of door Alzheimer Nederland op te nemen in uw testament. Hoe je ook geeft en toch veel: alle kleine beetjes helpen om dementie uit te bannen!